Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till BSK visionsmöte 6 april

21 MAR 2016 19:20
Bålsta skidklubb genomför ett visionsmöte onsdag 6 april kl 1800- ca 2100 vid Granåsstugan/Kvarnkojan, Bålsta och bjuder in dig som medlem att delta. Dina synpunkter är viktiga. BSK är i stark expansion med bl.a. nästan fördubblat medlemsantal denna säsong, ny konstsnöanläggning vid Granåsen och ökat antal tävlings- och träningsaktiviteter och vi vill nu ta nya tag för fortsatt utveckling.

Detta är tillfället när du som medlem eller som ansvarig/ engagerad i föreningens olika verksamheter och funktioner har möjlighet att framföra dina förslag och synpunkter hur Bålsta skidklubb ska genomföra sin verksamhet och utvecklas på kort och lång sikt. Du som är intresserad att engagera dig i styrelsen eller i föreningens olika sektioner eller på annat sätt bidra till vårt ideella arbete är särskilt välkommen.

Vid mötet deltar Svenska skidförbundets skidkonsulent och representant från SISU Idrottsutbildarna i Uppland. Mötet kommer inte vara beslutsfattande utan istället utgöra ett informations- och diskussionsforum för att i positiv anda fånga upp idéer och förslag. Syftet är också att genom en konstruktiv dialog skapa bättre förståelse och samsyn inom föreningen avseende mål, medel och metoder.

Efter detta möte kommer styrelsen att med underlag från upprättat budgetförslag, genomföra prioritering och planering inför kommande verksamhetsår samt fatta beslut i de frågor som är aktuella. Årsmöte genomförs sedan den 11 maj kl 1900 i klubbstugan Granåsen och dit är alla medlemmar också välkomna att delta.

Vi kommer vid visionsmötet att bjuda på fika. Ingen föranmälan behövs.

Välkommen !
Styrelsen Bålsta skidklubb
  • Skapad: 21 MAR 2016 19:20

Skribent: Mikael Mickels
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSOR

Vill du synas här?
Läs mer om hur du kan sponsra Bålsta skidklubb
Sponsra Bålsta skidklubb!

 

 

 

Postadress:
Bålsta SK - Skidor
Anne Rasmussen, Vetevägen 12
74634 Bålsta

Besöksadress:
Smedstugan, Granåsen, Smedstugan, Gransgårdsväg 6,Granåsen
74652 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info