Hoppa till sidans innehåll

Rutin tävlingsanmälan


Från och med 2016-01-27 inför vi en ny rutin för anmälning till tävlingar som innebär att åkaren/förälder själv anmäler vilka tävlingar man vill delta i. Det är väldigt enkelt.
Gör så här:
1. Gå till Bålsta skidklubbs hemsida ( Viktigt att du går in via denna så anmälan och betalning blir från rätt klubb)
2. Gå in på fliken "Tävling" och sedan "SSF Tävlingskalender". Här hittar du och kan sortera ut alla längdskidtävlingar som är planerade och sanktionerade av Svenska skidförbundet. Distriktstävlingar mm är också listade på BSK hemsida under Ungdomsfliken samt på Upplands skidförbunds hemsida.
3. Sök rätt på aktuell tävling. Där hittar du länk till inbjudan, arrangerande klubb  och ser vilka andra som är anmälda samt sista anmälningsdatum ( normalt 5-7 dagar innan tävlingen)
4. Gå till rutan " Till anmälan" mitt på sidan
5. Välj person i listan eller sök upp rätt person att anmäla. Om du inte hittar rätt så välj "Alla grenar" i rutan "Aktiv i gren" eller sök på för/ efternamn. Du kan behöva klicka på nedersta rutan till vänster för att få upp namnet
6. Markera vald person och tryck på "Fortsätt""
7. I nytt fönster som kommer upp- välj rätt klass och tryck "Fortsätt" (Observera att åldersklasserna räknas så att om man fyller 13 under säsongen så tävlar man i H/D13-14 även om man är 12 år- kolla så det blir rätt)
8. Nu får du upp ett nytt fönster som bekräftar anmälan och bekräftelsemail sänds till den E-post adress som är angiven.
Behöver du avanmäla ( vilket alltid bör göras om man inte kan tävla) så följ samma rutin men kryssa i "Avanmäl" vid punkt 7.
Bålsta skidklubb betalar anmälnings-/ deltagaravgift för alla ungdomar upp till 21 års ålder i distriktstävlingar och tävlingar i närliggande distrikt utom för långlopp av typen Vasaloppet och andra lopp som har höga anmälningsavgifter. Bålsta skidklubb betalar även anmälningsavgifter för BSK seniormedlemmar som deltar i distriktsmästerskap och svenska mästerskap.Vuxna medlemmar kan anmäla sig på samma sätt till andra tävlingar men kommer då att bli fakturerade för avgiften i efterhand från BSK. Normalt faktureras BSK i efterhand för deltagandet men vissa tävlingar kräver förskottsbetalning. Kontakta någon av ledarna om du vill delta i en sådan tävling så löser vi denna förskottsbetalning.
Det är bra att hålla ledarna och övriga skidkompisar informerade vilka tävlingar man planerar att delta i för samordning av vallahjälp, transporter mm.
Vid problem med anmälan eller frågor- kontakta någon av oss ungdomsledare.
Uppdaterad: 24 OKT 2016 21:32 Skribent: Mikael Mickels
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bålsta SK - Skidor
Anne Rasmussen, Vetevägen 12
74634 Bålsta

Besöksadress:
Smedstugan, Granåsen, Smedstugan, Gransgårdsväg 6,Granåsen
74652 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: balsta.skidklubb@gma...

Se all info