Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträning över jul och nyår

22 DEC 2016 12:25
Ungdomsträningen tar uppehåll i den gemensamma träningen från 22 decemeber till 9 januari. Nästa gemensamma träning tisdag 10 januari. Läs mer information nedan. God Jul och Gott Nytt År önskar Ungdomsledarna!
  • Skapad: 22 DEC 2016 12:25

Hej!
Nu har vi ledare kollat vilka som är hemma och har möjlighet att hålla gemensamma träningar över kommande helger. Tyvärr är vi borta på olika håll och kanter så vi har bestämt att ta träningsuppehåll i de gemensamma träningen från idag torsdag 22 december till måndag 9 januari. Nästa gemensamma pass är tisdag 10 januari kl 1815. Inriktning därefter är att ha gemensamma träningar tisdagar och torsdagar men inte på helgerna för att möjliggöra deltagande i tävlingar alternativt träning i egen regi..
Passa på att åka i våra fina spår i Granåsen om ni är hemma! .Spåren håller än så länge  mycket bra och vi håller tummarna för mer snö och kyla.
Vad gäller kommande tävlingar i Uppland så är Rexaracet 27 januari inställt. Nästa planerade tävling är Brottbyloppet klassisk stil 6 januari och Öregrundsloppet klassisk stil 8 januari. Hålll kolll på respektive klubbs hemsida ( alt SSF tävlingskalender som ni hittar på BSK hemsida) för info om dessa kommer genomföras. Anmälan och deltagande sker i egen regi.
Vi ungdomsledare passar på att önska alla skidungdomar och stöttande skidföräldrar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!.
med vänliga hälsningar från Ungdomsledarna
Mikael, Lasse, Anders, Johanna och Martin
Skribent: Mikael Mickels
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSOR

Vill du synas här?
Läs mer om hur du kan sponsra Bålsta skidklubb
Sponsra Bålsta skidklubb!

 

 

 

Postadress:
Bålsta SK - Skidor
Anne Rasmussen, Vetevägen 12
74634 Bålsta

Besöksadress:
Smedstugan, Granåsen, Smedstugan, Gransgårdsväg 6,Granåsen
74652 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info