Reseräkning

Resor för styrelsemedlemmar och medlemmar i bankommittén samt övriga medlemmar som på särskilt uppdrag av styrelsen företas med egen bil ersätts med 18,50 kr/mil (2018).

Dessa resor ska ske sparsamt. Resor inom Bålsta tätort ersätts inte. Resor som  ersätt s är t.ex  sådana som görs på uppdrag åt BSK, till Upplands skidförbunds årsmöten och skidting, utbildning , i förväg godkänd representation eller för akuta behov ( t ex reparationer av materiel till konstsnöanläggningen).

Upprepade resor som genomförs av snöansvariga under jourtid samlas till en reseräkning. Redovisning ska ske på fastställd blankett. Banchefen beordrar/godkänner BK inköp och resor. Kassör eller ordförande godkänner utbetalning av ersättningar. Budgetering och planering ska så långt möjligt ske. Styrelsen fattar beslut mer kostnadskrävande resor, t ex för ledarutbildning på annan ort.

Ladda ner reseblankett här:

Uppdaterad: 27 NOV 2018 15:25 Skribent: Anders Fredin

HUVUDSPONSOR

Vill du synas här?
Läs mer om hur du kan sponsra Bålsta skidklubb
Sponsra Bålsta skidklubb!

Postadress: