Välkommen till Bålsta Skidklubb!
Bålsta Skidklubb bildades 14:e maj 1981 av skidåkare för skidåkare. Klubben har i skrivande stund ca 425 medlemmar, både ungdomar, motionärer och tävlingsåkare.

Bålsta Skidklubb anlägger och underhåller längdskidspår både på Granåsen där även vår klubbstuga finns och i Viby i Bålsta. På Granåsen har klubben anlagt en toppmodern konstsnöanläggning som var  klar till säsongen 2015/2016. Denna investering samt underhåll av skidspåren finansieras med medlemskap och spåravgifter. I Viby är det gratis att åka längdskidor och klubben spårar och underhåller när snötillgången tillåter.

Följ gärna arbetet här på hemsidan.Se även information om våra olika spår under "Spår och väder". Vi är stolta över att ha 2014 års vinnare av stora spårpriset i klubben. Leif Svanberg sköter våra spår med kunskap och stort intresse och fick denna utmärkelse av Svenska skidförbunder och Skidspår.se

Medlemsavgift:
  • Vuxna över 18 år 300 kr
  • Barn 9-18 år 200 kr
  • Barn 0-8 år Ingen avgift (endast registrering)
  • Familj 2 vuxna och barn 800 kr
  • Stödmedlem 300 kr

Spårkort Granåsen dag- och säsongskort 2016/2017
  • Barn och ungdomar under 20 år är gratis
  • Dagkort 80 kr
  • Säsongskort medlem 595kr
  • Säsongskort icke medlem 900 kr

Betalning
  • Medlemmar betalar avgiften för säsongskortet till klubbens BG 786-7799, Ange namn, födelsedatum och mobilnummer , alternativt e-postadress
  • Icke medlemmar kan köpa säsongskort i våra betalautomater och registrerar kvittot plus aktuell adress på BSKs hemsida (här), Spara kvittot.
  • Dagkort kan köpas via swish, SMS eller i automaten. För betalning med SMS och automaten se anvisning på plats.
    -Swish, till telefonnummer 123 601 38 25 (Bålsta Skidklubb) uppge på "meddelande" skidåkarens namn.

Utomstående klubbar – kontakta klubben vid ledarledd träning för prisuppgift
Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag/ friskvårdspeng till din arbetsgivare så kontakta BSK via E-post This is a mailto link med namn, personnummer och adress.
Som medlem har du ett antal förmåner: Möjlighet att representera klubben i tävlingar där vissa deltagaravgifter betalas av föreningen, försäkring vid gemensamma träningar och aktiviteter samt resa till och från dessa, tillgång till vallabod och gemensam utrustning (kajaker och vallautrustning mm), möjlighet att delta i ledarledd träning och träningsläger, rabatt och tillgång till erbjudanden hos våra sponsorer mm

Uppdaterad: 2016-10-24 21:46

HUVUDSPONSOR

Vill du synas här?